Passa al contingut principal

Vicent Vidal és el convidat de Café Montcau de Ràdio Altea

Vicent Vidal (Universitat d'Alacant), que el curs passat va realitzar una estada de recerca a l'Arxiu de Folklore, és el convidat de la darrera edició del programa Café Montcau de Ràdio Altea, on parla, entre d'altres coses, de la seva experiència a l'Arxiu de Folklore i de les activitats que s'hi duen a terme.

El programa es pot escoltar en aquest enllaç:

Font: Ràdio Altea
Vicent Vidal és un jove de la Vila. A penes un xicon de vint-i-quatre anys, crec. Però diuen d’ell que és, a pesar de la joventut insultant, un dels sabuts més sabuts que hi ha a la comarca en matèria d’etnopoètica. I deu ser veritat, perquè en els temps que corren ha aconseguit guanyar una beca d’investigació ben important, de la Generalitat. Tot un cas excepcional.
Però… Què dimonis és això de l’etnopoètica? El mateix Vicent Vidal ho podrà explicar divendres en la tertulieta del Café Montcau, amb els cafeïnòmans habituals: Paqui Aznar, Diego Zaragozí, Pere Soler i Patrícia Alberola.
Divendres i diumenge, de quatre a cinc, Café Montcau: un programa dirigit i presentat per Joan Borja. Esta setmana, amb Vicent Vidal, un jove de la Vila especialista en cançons, rondalles, llegendes i fantasies populars.

Notícies anteriors

Mostra'n més