Passa al contingut principal

Emili Samper participa al IV Col·loqui Fabra amb una comunicació sobre Cels Gomis

Els dies 18, 19 i 20 de novembre de 2013 se celebra al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili el IV Col·loqui Internacional "La lingüística de Pompeu Fabra", organitzat pel Departament de Filologia Catalana de la URV i ERLEU (Equip de Recerca en Llengua, Estructura i Ús de la URV):
Amb aquesta nova edició reprenem la voluntat d’oferir un fòrum periòdic per a la reflexió profunda i plural sobre els diversos aspectes de l’obra del referent principal en la codificació de la llengua catalana. Un cop més, volem superar els plantejaments hagiogràfics i revisar des del punt de vista científic i acadèmic la feina de Fabra, les coordenades històriques que la van fer possible i la seva vigència en l’àmbit de la planificació lingüística actual. D’altra banda, volem aprofitar l’ocasió per commemorar el centenari de les Normes Ortogràfiques de l’Institut d’Estudis Catalans.
Emili Samper hi participa amb la presentació de la comunicació "Cels Gomis i Mestre i la discrepància de les Normes ortogràfiques de 1913", que tindrà lloc dimarts 19, a la sessió celebrada de 17:30 a 19:00h.

Per a més informació del congrés, vegeu el web i el programa (pdf).

Notícies anteriors

Mostra'n més