Passa al contingut principal

V Curs de Cultura Popular: Patrimoni oral i noves tecnologies

Els dies 29 i 30 de novembre i l'1 de desembre de 2012, la Universitat de les Illes Balears acull el Vè Curs de Cultura Popular dedicat al «Patrimoni oral i noves tecnologies: del llegat Alcover als estudis folklòrics del segle XXI». A continuació teniu la informació sobre les matrícules i el programa:



- V Curs de Cultura Popular: «Patrimoni oral i noves tecnologies: del llegat Alcover als estudis folklòrics del segle XXI».
- Dates: 29 i 30 de novembre i 1 de desembre de 2012
- Lloc: Aula de Graus de l’edifici Ramon Llull (Universitat de les Illes Balears, Palma).

Matrícula

Places molt limitades.
Sol·licitats 1.5 crèdits de lliure configuració. També es lliurarà un certificat d'aprofitament al curs de 15 hores, sempre que les persones matriculades assisteixin a un mínim del 80% del curs.

2 modalitats:
- 60 euros per a l'alumnat de les universitats d'Alacant, València i Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (inclou matrícula, passatge d'avió, allotjament i dinar de divendres dia 30 de novembre). 
Aquesta modalitat de beca (amb tot inclòs) té les places molt limitades i es realitzarà per rigorós ordre d'inscripció.
- 15 euros (matrícula). En aquest segon cas, es pot demanar un ajut DRAC per al desplaçament i l'allotjament.
- Els estudiants de la UIB que acullin l’allotjament d’un estudiant de fora tenen la matrícula i el dinar de divendres 30 gratuïts.

Per formalitzar la matrícula, primer s'ha d'efectuar l'ingrés de 60 o 15 euros a SA NOSTRA 2051 0151 62 1070007694. Referència de l'ingrés: V Curs Cultura Popular i nom i cognoms de la persona que s'inscriu. Després s'ha d'enviar per correu electrònic el justificant de l'ingrés a l'adreça c.valriu@uib.cat, juntament amb les dades personals (nom i cognoms, document d'identitat, universitat de procedència i telèfon).

Ho organitza: Grup de Recerca en Etnopoètica de les Illes Balears (Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de les Illes Balears).
Ho patrocina: Càtedra Alcover-Moll- Villangómez (Universitat de les Illes Balears).
Hi col·laboren: Institució Pública Antoni M. Alcover i Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet.

Programa

Descarregar el programa [pdf]

Notícies anteriors

Mostra'n més