Passa al contingut principal

El món de les llegendes urbanes amb Carme Oriol

Dimarts, 20 de novembre, a les 18:30h. la Biblioteca Pública de Tarragona acull la conferència "El món de les llegendes urbanes" a càrrec de Carme Oriol. L'acte s'emmarca dins el cicle de “Llegendes Urbanes – La ciutat a cau d’orella", que es duu a terme del 26 d’octubre al 21 de desembre, a  l’Espai Jove Kesse i a la Biblioteca Pública de Tarragona


El cicle està organitzat per la Biblioteca Pública de Tarragona, l’Escola de Lletres i la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, amb la col·laboració de les entitats Tornavís Teatre, Crazydancers, Tziqui Artworks, Genovesa Narratives Teatrals i Club de Còmics.


"Tothom coneix la història escrita de Tarragona: el passat gloriós romà, la desfeta de l’any 1.000, la Guerra del Francès... Però què en sabem d’aquelles històries que no s’expliquen als llibres? Rumors que corren de boca a orella i que esdevenen un element més del nostre dia a dia, experiències que sobrepassen els límits del temps i l’espai i creixen en l’imaginari col·lectiu com a referents de la ciutat quotidiana. Un cicle que aplega la història oral en un seguit de propostes que contenen des d’activitats lúdiques, participatives i nocturnes fins a plantejaments més tècnics i reflexius. Tot plegat per donar forma i paraules a la Tarragona de tots i totes, la que construïm amb el nostre dia a dia."

Per a més informació del cicle, visiteu el web: http://llegendestgn.blogspot.com.es/

Notícies anteriors

Mostra'n més