Passa al contingut principal

L'Arxiu de Folklore s'adhereix a la xarxa INTELE

 L'Arxiu de Folklore s'ha adherit a la xarxa INTELE. INTELE és una xarxa d'investigació estratègica constituïda inicialment per investigadors espanyols relacionats amb les infraestructures euroepees d'investigació actuals, constituïdes com a European Research Infrastructure Consortium o ERIC, per a les humanitats i les ciències socials: CLARIN i DARIAH.  Aquesta xarxa vol reunir els grups que estiguin interessats en aquestes infraestructures d'investigació per impulsar noves línies d'investigació multidisciplinàries en humanitats i ciències socials.

El seu objectiu principal és aconseguir que l'Estat espanyol participi oficialment a CLARIN i DARIAH, atès que és l 'únic estat de la Unió Europea que encara no ho fa.

El passat 1 de juliol, va tenir lloc el «Workshop de internacionalización de INTELE: Definiendo infraestructura y nuestras necesidades», per explorar les necessitats dels diversos grups d'investigació que hi participaren. Carme Oriol i Sílvia Veà hi van assistir i van exposar les necessitats de l'Arxiu de Folklore quant a espais d'emmagatzmatge per a les bases de dades de l'Arxiu de Folklore, el seu manteniment, la realització de millores i la possibilitat d'un servei de traducció d'informacions clau de les mateixes bases de dades.



Notícies anteriors

Mostra'n més