Passa al contingut principal

La revista Estudis de Literatura Oral Popular s’incorpora a Scopus

La revista Estudis de Literatura Oral Popular / Studies in Oral Folk Literature, impulsada des de l’Arxiu de Folklore del Departament de Filologia Catalana de la URV i editada a Publicacions URV ha estat acceptada per ser inclosa a la base de dades bibliogràfica Scopus. El Content Selection & Advisory Board (CSAB) d'Scopus ha avaluat la revista i ha decidit la seva inclusió en aquesta reconeguda base de dades de cites i resums de bibliografia d’Elsevier.

Els revisors han destacat, sobretot, l’organització, la política editorial i el gran potencial de la revista. També han fet esment dels articles científicament sòlids i rellevants per a un públic acadèmic o professional i internacional en el camp de la literatura oral popular.

En els propers mesos, des de Scopus i Publicacions URV es duran a terme els processos pertinents per formalitzar la inclusió de la revista en aquesta base de dades, moment en el qual ja hi apareixerà.

Entre altres índexs i bases de dades de revistes científiques, la revista ja estava inclosa a CARHUS+2018 ERIH PLUS (European Reference Index for the Humanities and Social Sciences); Directory of Open Access Journal. DOAJ, Latindex-Catálogo, ISOC – Ciencias Sociales y Humanidades, REDIB – Red Iberoamericana de Innovación y Conocimiento Científico, Fuente Académica Plus, MLA-Modern Language Association Database, CIRC (Classificación Integrada de Revistas Científicas) i OpenFolklore.

Estudis de Literatura Oral Popular / Studies in Oral Folk Literature és una publicació anual editada per Publicacions de la Universitat Rovira i Virgili. Dirigida per Carme Oriol, i amb una direcció honorífica de Josep M. Pujol, acull treballs sobre literatura oral popular que segueixen els processos d’avaluació i revisió que corresponen a una publicació acadèmica de rigor. El seu Consell de Redacció està integrat per Jaume Ayats i Abeyà (Universitat Autònoma de Barcelona), Sandra Boto (Centro de Investigação em Artes e Comunicação – CIAC, Faro), Carlos González Sanz (Archivo Pirenaico de Patrimonio Oral), Emmanouela Katrinaki (Hellenic Folklore Society), Emili Samper Prunera i Magí Sunyer Molné (Departament de Filologia Catalana de la URV).


Notícies anteriors

Mostra'n més