Passa al contingut principal

La revista Estudis de Literatura Oral Popular s'incorpora a Open Folklore

La revista Estudis de Literatura Oral Popular/Studies in Oral Folk Literature, publicació anual nascuda des de l’Arxiu de Folklore del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili, s'ha inclòs recentment a la llista de revistes sobre folklore d'Open Folklore.


Open Folklore és un recurs acadèmic de l'American Folklore Society i les biblioteques de la Universitat d'Indiana dedicat a augmentar la quantitat i varietat de recursos d'accés obert, publicats i inèdits, disponibles per al camp dels estudis folklòrics i les comunitats amb les quals els acadèmics d'aquest àmbit es relacionen. Amb aquesta inclusió, la revista Estudis de Literatura Oral Popular s'indexarà a la Modern Language Association International Bibliography a través del llistat d'Open Folklore. 

La revista ELOP, consultable digitalment en accés obert al portal de revistes de Publicacions URV, també es troba en altres índexs i repositoris d'impacte internacional, com ERIH Plus, RACO, Dialnet, ISOC o Latindex.

Notícies anteriors

Mostra'n més