Passa al contingut principal

Nova edició de la ruta Espais llegendaris de Tarragona amb Emili Samper

Dilluns 25 de setembre, a les 18 h. tindrà lloc la segona edició de la ruta Espais llegendaris de Tarragona. El punt de trobada serà la sala d’actes dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya (C. Major 14).


En aquesta ruta us convidem a visitar els espais més llegendaris de Tarragona tot recorrent els carrers de la part alta de la nostra ciutat. L’itinerari està format per cinc espais i cadascun d’ells ha estat (o potser encara ho és) l’escenari d’una llegenda. A través d’aquest recorregut podrem veure (i escoltar) la ciutat amb uns altres ulls. De fet, si hi posem atenció (i parem l’orella), segur que aquests indrets encara ens parlen, avui dia, de tots aquests fets llegendaris.
L'activitat, que compta amb la presència d'Emili Samper, autor del llibre Llegendes de Tarragona, s'adreça a majors de 12 anys i és gratuïta. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a www.tarragonajove.org i bptarragona.cultura@gencat.cat

Es tracta d'una iniciativa que s'emmarca en el cicle "La ciutat a cau d'orella" organitzada per la Biblioteca Pública de Tarragona, Tarragona Jove i l’Arxiu de Folklore i que compta amb la col·laboració de l’Escola de Lletres i de l'Arquebisbat de Tarragona.

Notícies anteriors

Mostra'n més