Passa al contingut principal

5a edició de La ciutat a cau d'orella: cicle de llegendes i misteris

Del 24 d’octubre i fins al 18 de desembre tindrà lloc la 5a edició de “La ciutat a cau d’orella”, el cicle de tardor que impulsen la conselleria de Joventut, la Biblioteca Pública, l’Arxiu de Folklore de la Universitat Rovira i Virgili, l’Escola de Lletres i les entitats juvenils de la ciutat. S’han programat un total de 10 actes i activitats al voltant de les llegendes i l’oralitat.


El cicle proposa, entre els seus actes més destacats, una ruta-descoberta de la Tarragona llegendària que comptarà amb l’acompanyament d’Emili Samper, autor del llibre Llegendes de Tarragona, i un taller literari inspirat en la ciutat fantasma impartit per l’Escola de Lletres i ideat per la jove creadora Ingrid Ventura. També es programa una nova entrega de 4 enigmes nocturns, des del 2008 ja sumen 125 els episodis nocturns celebrats. Aquest any, despertaran la nena fantasma de la Casa Castellarnau, es descobrirà quin maleït episodi va marcar per sempre l’estada de Ponç Pilat a la torre del Petrori i es viatjarà fins al món medieval a les portes de la Catedral per encriptar codis i missatges amagats.



Aquest cicle ha estat mencionat aquest 2016 amb el distintiu de Bona Pràctica en Polítiques de Joventut per l’Associació Catalana de Professionals de Polítiques de Joventut. La programació de la Ciutat a Cau d’Orella forma part del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums amb el suport i finançament del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

El programa és obert i gratuït a tothom a partir dels 12 anys. Les inscripcions es podran realitzar pel web www.tarragonajove.org o bé, presencialment, a l’Oficina Jove del Tarragonès (plaça Imperial Tarraco,1) de dimarts a dijous de 9 a 14, (divendres fins les 13h) i dimarts i dijous, també de 16.30 a 19h. L’Espai Jove Kesse (C/ Sant Antoni Maria Claret 12-14) també oferirà suport en la reserva de places i inscripcions de dimarts a dissabte, de les 17 a les 21h.

Notícies anteriors

Mostra'n més