Passa al contingut principal

La revista Estudis de Literatura Oral Popular inclosa a l'índex ERIH Plus

La revista Estudis de Literatura Oral Popular, publicació anual nascuda des de l’Arxiu de Folklore del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili, s'ha incorporat al prestigiós índex internacional ERIH Plus (European Reference Index for the Humanities and Social Sciences), promogut i gestionat per la Norwegian Social Science Data Services (NSD), amb seu a la ciutat noruega de Bergen.

El principal objectiu de l'índex ERIH és millorar la visibilitat global de la investigació d'alta qualitat en Humanitats i Ciències Socials que es publica en revistes acadèmiques en les diferents llengües europees. Per al consell de redacció de la revista i per al Servei de Publicacions de la Universitat Rovira i Virgili, la inclusió de la revista ELOP en aquest índex confirma la puixança de l'edició digital de les publicacions periòdiques acadèmiques mitjançant el programari de codi obert Open Journal System.

La revista ELOP, consultable digitalment en accés obert al portal de revistes de Publicacions URV, també es troba en altres índex i repositoris d'impacte internacional, com RACO, Dialnet, ISOC o Latindex.

Notícies anteriors

Mostra'n més