Passa al contingut principal

L'Arxiu de Folklore organitza un congrés en homenatge a Josep M. Pujol

Des de l’Arxiu de Folklore del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili volem honorar la memòria de Josep M. Pujol (Barcelona, 1947—2012) i reivindicar el seu mestratge i les seves aportacions a l’estudi del folklore amb la celebració d’un congrés internacional, al qual us convidem a assistir-hi.

El congrés d’homenatge, titulat «L’estudi del folklore: teoria, història, arxius» se celebrarà al Paranimf (Edifici del Rectorat de la URV — carrer de l’Escorxador, s/n; 43003; Tarragona) els dies 20 i 21 de juny de 2013 i s’estructurarà al voltant dels àmbits temàtics en els quals Josep M. Pujol era especialista:
  • Àmbit 1: Teoria i història del folklore
  • Àmbit 2: Narrativa folklòrica: rondalles i llegendes
  • Àmbit 3: Arxius i centres de recerca
Les intervencions aniran a càrrec de reconeguts especialistes d’àmbit internacional i d’investigadors que van col·laborar amb ell en projectes de recerca.

Les llengües del congrés seran el català i l’anglès i hi haurà servei de traducció simultània de totes les intervencions. El període d’inscripció serà del 20/05/2013 al 10/06/2013. Tota la informació del congrés es podrà seguir a través d'aquest enllaç: http://www.arxiudefolklore.cat/search/label/homenatge_JMP

Per a més informació:
Arxiu de Folklore
Departament de Filologia Catalana — Universitat Rovira i Virgili
977 559 780

Notícies anteriors

Mostra'n més