Passa al contingut principal

L'Arxiu de Folklore coorganitza la conferència «Verbal Charms: Examples of an Ethnopoetic Genre», a càrrec del prof. Jonathan Roper

La Càtedra Josep Anton Baixeras de Patrimoni Literari Català, el Grup de Recerca Identitats en la Literatura Catalana (GRILC) i l’Arxiu de Folklore del Departament de Filologia Catalana us conviden a la conferència: «Verbal Charms: Examples of an Ethnopoetic Genre» que pronunciarà el professor Jonathan Roper de la Universitat de Tartu (Estònia). La conferència tindrà lloc el dia 13 de febrer, a les 12h, a l'aula 417 del Campus Catalunya.

Jonathan Roper és Senior Research Fellow in English and Comparative Folklore a la Universitat de Tartu. La seva investigació s'ha centrat principalment en els gèneres lingüístics tradicionals, com ara els encanteris i els enigmes verbals. El seu interès inclou tant textos com pràctica, així com les persones implicades. Ha organitzat conferències internacionals sobre el tema i ha establert una secció dins de la International Society for Folk Narrative Research per fomentar i coordinar la investigació sobre aquestes qüestions.

La conferència s'emmarca en l'estada de recerca que Jonathan Roper està duent a terme a l'Arxiu de Folklore dins del programa Erasmus. La relació entre l'Arxiu i la Universitat de Tartu es va iniciar amb la visita a Tarragona de Risto Järv  i s'ha mantingut durant aquests anys.
Notícies anteriors

Mostra'n més