Passa al contingut principal

Tània Muñoz convidada al «Comboi i Antropologia: Escoltar per a contar. Una mirada artística sobre la recerca etnològica»

 Tània Muñoz és una de les convidades amb Almudena Francés— al «Comboi i Antropologia: Escoltar per a contar. Una mirada artística sobre la recerca etnològica», que organitzen la Biblioteca de l'Etno (Museu Valencià d'Etnologia) i l'Associació Valenciana d'Antropologia, per al dia 29 de setembre a les 18h.

La narració oral professional s’ha nodrit, en gran part, dels reculls de contes i materials que han fet els folkloristes. Però, per altra banda, hi ha narradors i narradores professionals, que també tenim un interés artístic per eixos narradors espontanis i les seues històries. Les versions escrites dels contes no guarden la manera de contar, els silencis, la relació que es crea amb el públic… en fi tots els elements que vertebren la comunicació artística. Tenim passió per les històries, anem a la recerca del gaudi estètic i entenem la narració com un art comunitari que es recrea contínuament del que tots podem ser part, perquè tots tenim una història que contar i una manera de fer-ho. “Pos senyor…” Venim a contar-vos com fem aquesta tasca de recerca, implicació artística i transferència social.



Notícies anteriors

Mostra'n més