Passa al contingut principal

Carme Oriol guardonada amb l’Europäischer Märchenpreis 2022

 Carme Oriol ha rebut el premi Europäischer Märchenpreis 2022, que reconeix els investigadors europeus que han destacat en els estudis sobre els contes populars i en la seva internacionalització.

El passat 1 de setembre, a la ciutat alemanya de Volkach, Carme Oriol va recollir el premi que atorga anualment la fundació alemanya Walter Kahn des de 1986. L'acte va ser obert per Roland Kahn, president de la Junta directiva de la fundació i, a continuació, Susanne Hose, presidenta del patronat, va donar el veredicte del premi, concedit per unanimitat.

La laudatio, que va anar a càrrec de Christine Shojaei Kawan, va destacar les principals línies d’investigació de la Dra. Oriol, així com les publicacions més rellevants. Finalment, la guardonada va pronunciar el discurs d’agraïment en català, amb traducció consecutiva a l’alemany per part del seu fill Roger Gilabert.

Susanne Hose, presidenta del Patronat de la Fundació Walter Kahn, la guanyadora del premi, Carme Oriol Carazo, i Roland Kahn, president de la Walter Kahn Fairy Tale Foundation.


Notícies anteriors

Mostra'n més