Passa al contingut principal

Emili Samper, cocurador de Miscel·lània etnopoètica, el volum del GEE de 2020

 En la XVI Trobada del Grup d'Estudis Etnopoètics (GEE) es va presentar el llibre Miscel·lània etnopoètica, a cura de Xavier Roviró, Carme Rubio i Emili Samper. El GEE, davant la impossibilitat que, per causa de la pandèmia de COVID-19, es pogués celebrar la XVI Trobada dins de l'any 2020, va creure adient editar aquest volum, que recull contribucions de diversos membres del GEE que, de manera excepcional, no estan lligades a cap temàtica específica.

És per això que la que havia de ser la XVI Trobada del Grup d'Estudis Etnopoètics no es va poder celebrar. Els membres del Grup, reunits el 14 de novembre de 2020 en assemblea virtual (una altra paraula ben familiar per a tots), vam decidir mantenir el tema ("La representació etnopoètica del mal") i la seu (Girona) i canviar les dates de la trobada per a l'any següent, és a dir, el 12 i 13 de novembre de 2021.
En aquesta mateixa assemblea virtual es va acordar que, tot i no haver-se celebrat la trobada, s'edités el volum anual corresponent que contindria, en aquest cas, contribucions no lligades directament a cap tema específic. Amb aquest desig es va fer una crida a la participació entre tots els membres del grup.

 


Notícies anteriors

Mostra'n més