Passa al contingut principal

Tarragona acull virtualment la 38a edició del congrés Perspectives on Contemporary Legend de la ISCLR

La 38a edició del Congrés Internacional de la International Society for Contemporary Legend Research (ISCLR), dedicada a la llegenda contemporània, Perspectives on Contemporay Legend, començarà el proper 28 de juny i finalitzarà el 2 de juliol.

En el congrés de la ISCLR que va tenir lloc a Tallin (Estònia) el 2016, Carme Oriol i Emili Samper van proposar com a futura seu del congrés la Universitat Rovira i Virgili (URV), proposta que va ser acceptada en aquell moment i ratificada posteriorment al congrés celebrat a Brussel·les dos anys després.

Inicialment, el congrés havia de tenir lloc presencialment a Tarragona l'estiu del 2020 (del 6 al 10 de juliol), però la pandèmia de covid-19 va obligar a ajornar-lo i a canviar-ne les característiques, ja que, finalment, se celebrarà íntegrament en modalitat virtual.

Tot i que el període d'inscripció va acabar el 15 de juny i cal estar-hi inscrit per accedir a les diferents comunicacions, si voleu saber-ne més, podeu consultar-ne el programa i els resums de les comunicacions al web oficial del congrés i al web de la ISCLR.






Notícies anteriors

Mostra'n més