Passa al contingut principal

La revista Caramella publica un article sobre els 25 anys de l'Arxiu de Folklore

El número 42 de la revista Caramella, a les pàgines 67-68, publica un article de Carme Oriol i Emili Samper sobre els 25 anys d'existència de l'Arxiu de Folklore.
La preservació del patrimoni es vehicula mitjançant el vessant arxivístic. El fons que s’hi conserva, en aquest sentit, té els seus orígens en els materials recollits pels alumnes en les classes sobre folklore, literatura popular i etnopoètica que es van començar a impartir el curs 1979-1980 en els estudis de Filologia Catalana d’aquesta universitat, uns estudis que s’han mantingut de forma ininterrompuda fins al moment actual. 
Des de la seva creació, l’Arxiu de Folklore ha anat evolucionant de forma paral·lela als canvis que s’han anat produint en la societat. Els principals esforços s’han dirigit, sobretot en els darrers anys, a la difusió de la seva activitat a través de diversos mitjans i a la transferència dels resultats de la recerca mitjançant publicacions, jornades i conferències. Un quart de segle després del seu naixement, la valoració dels resultats assolits és molt positiva, la qual cosa ens encoratja a seguir impulsant noves recerques i a difondre-les a la societat.

Notícies anteriors

Mostra'n més