Passa al contingut principal

La Tarragona fosca protagonitza la 7a edició de La ciutat a cau d'orella

Els racons més amagats de Tarragona i els seus personatges més misteriosos protagonitzen la setena edició del cicle de llegendes i oralitat La ciutat a cau d’orella, que arriba un any més coorganitzat per la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, la Biblioteca Pública de Tarragona, l’Arxiu de Folklore de la Universitat Rovira i Virgili i l’Escola de Lletres de Tarragona.

Sota el títol de Tarragona Fosca des del 30 de setembre fins al 30 d’octubre s’ofereixen una dotzena d’activitats gratuïtes amb aquelles històries i estranys personatges que no han estat recollits als llibres d’història.


Entre les activitats previstes destaquen l’enigma nocturn "L’arxiu inèdit", en què els participants hauran de trobar un document històric en el fons de la biblioteca municipal, l’espectacle "100 Llegendes Urbanes", a càrrec de Carme Oriol i Joan Rioné, el taller d’escriptura creativa "S’ha escrit un crim", a càrrec d’Íngrid Ventura o la ruta de carrer "La Tarragona oculta", a càrrec de Magí Sunyer i l'Escola de Lletres.

Cal destacar que 9 de cada 10 activitats han estat produïdes pels mateixos joves, a través dels col·lectius i entitats dels quals formen part. El cicle s’ha consolidat com una alternativa d’oci i consum amb continguts culturals i artístics de primer nivell, que vinculen els joves al seu entorn i potencien el sentiment de pertinença envers la ciutat on viuen.

El cicle compta amb la col·laboració de la comunitat educativa ILEC, Del·liròpolis, Resistència Bandera Negra, Genovesa Narratives Teatrals, Aula de Teatre de l’Espai Jove Kesse, Tziqui Artworks, Artelitats Teatre, Biblioteca Hemeroteca Municipal i Xarxa de Centres Cívics.

Per a més informació i per formalitzar les inscripcions es poden consultar els webs www.tarragonajove.orghttp://bibliotecatarragona.gencat.cat

Notícies anteriors

Mostra'n més