Passa al contingut principal

La revista Estudis de Literatura Oral Popular s'incorpora a CARHUS Plus + 2018

La revista Estudis de Literatura Oral Popular de Publicacions URV, creada l'any 2012 des de l’Arxiu de Folklore, s'ha incorporat al sistema de classificació Carhus Plus + 2018.

En la darrera classificació publicada (20/03/2019), la revista apareix valorada amb la qualificació B en dos àmbits diferents:
  • Antropologia.
  • Filologia, lingüística i sociolingüística.
Carhus Plus + 2018 és un sistema de classificació de revistes científiques dels àmbits de les Ciències Socials i Humanitats que es publiquen a nivell local, nacional i internacional. Aquest projecte, desenvolupat per l’Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca a proposta de la Direcció General de Recerca, es presenta amb la finalitat de contribuir a l’avaluació de la recerca que es duu a terme en el sistema científic i universitari català amb la màxima objectivitat.

La revista Estudis de Literatura Oral Popular, consultable en accés obert al portal de revistes de Publicacions URV, també es troba indexada en les bases de dades i repositoris següents: CIRC, DOAJ, OpenFolklore, MLA-Modern Language Association Database, Dialnet, Dulcinea & Sherpa-Romeo, Raco, Isoc, Latindex, ERIH Plus, Redib, Miar i Journal-TOCs.

Notícies anteriors

Mostra'n més