Passa al contingut principal

Carme Oriol forma part del Consell de l'Etnologia Catalana

Ahir dilluns 29 de juny es va dur a terme a la Conselleria del Departament de Cultura (Palau Marc) la constitució del Consell de l’Etnologia Catalana, sota la presidència de l’Honorable Conseller de Cultura, Ferran Mascarell. Carme Oriol hi va ser present, com a membre d'aquest nou òrgan.

El Consell de l’Etnologia Catalana substitueix la Comissió del Patrimoni Etnològic i es configura com un òrgan de participació, impuls i coordinació, en la recerca, protecció, visibilització i difusió del patrimoni etnològic català, tant en la vessant material com immaterial.

El Consell ampliarà competències (en relació a les que tenia la Comissió), i no limitarà com fins ara l’àmbit d’actuació a la recerca i publicacions. El nou òrgan neix amb la voluntat de tenir un paper molt més destacat en l’assessorament al Departament de Cultura en relació als diferents àmbits del patrimoni etnològic.

La relació de tots els membres d'aquest Consell és la següent: Jaume Ayats (Museu de la Música de Barcelona/Centre Robert Gerhard), Eliseu Carbonell (Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural), Gemma Casal (Universitat de Lleida), Carles Garcia Hermosilla (Museu del Ter), Mireia Mascarell (Barcelona Media), Carme Oriol (Universitat Rovira i Virgili), Ferran Rella (Consell Cultural de les Valls d’Àneu), Xavier Roigé (Universitat de Barcelona), Montserrat Solà (Parc natural Serra del Montsant) i Roser Vilardell (Museu Etnològic de Ripoll).

Notícies anteriors

Mostra'n més