Passa al contingut principal

L'Arxiu de Folklore organitza la VII Trobada de treball ERGON/GRENO

L'Arxiu de Folklore organitza la VII Trobada de treball ERGON/GRENO que se celebra a Tarragona els dies 25 i 26 d'octubre de 2012. Aquesta edició se centra en l'estudi "Al voltant de les rondalles: les formes breus de la narrativa oral".

Reprenent el debat sorgit a la V Trobada de treball ERGON/GRENO celebrada a Portugal (2010), es vol aprofundir en les dificultats de classificació i tractament de les formes breus de la narrativa oral (anècdota, acudit, relat etiològic, etc.) a través de l’exposició de les línies de recerca que cada investigador duu a terme en aquest camp, d’acord amb les característiques dels corpus analitzats en cada cas. Es compartiran punts de vista, mètodes i resultats, i es fomentarà el debat sobre uns gèneres rondallístics poc estudiats fins ara, i que presenten dificultats de catalogació d’acord amb el sistema internacional de referència d’Aarne/Thompson/Uther [ATU].

Aquest és el programa de la trobada [pdf] que compta amb la participació d'especialistes procedents de Dinamarca, França, Grècia, Portugal i Espanya.

Notícies anteriors

Mostra'n més