Passa al contingut principal

Exposició "Patufet on ets? Aureli Capmany (1868-1954)" al CRAI Catalunya

Amb motiu del 150è aniversari del naixement d'Aureli Capmany (1868-1954), la Generalitat de Catalunya va programar una sèrie d'accions per retre homenatge al folklorista, entre les quals s'hi troba l'exposició "Patufet on ets? Aureli Capmany (1868-1954)" que es podia visitar al Palau Robert de Barcelona. Des del 25 de gener i fins al 28 de febrer l'exposició es troba instal·lada al CRAI Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili.

La inauguració es durà a terme dilluns 4 de febrer, a les 10.30, al vestíbul del CRAI Campus Catalunya, de la mà de Carme Oriol, que ha participat en l’elaboració del catàleg (disponible en línia).


L'exposició, que s'ha nodrit de materials de l'Arxiu del Llegat Vidal-Capmany, s'estructura en deu apartats: Aureli Capmany i Farrés; En Patufet; Cançons, crits, orfeons i corals; Rondalles, contes, romanços i llegendes; Balls, danses, imatgeria festiva; Festes, costums; Sants, santes i mares de déu; Jocs, joguines; Barcelona; Gremis, confraries, oficis; Teatres, espectacles i titelles.


Notícies anteriors

Mostra'n més