Passa al contingut principal

Entrevista a Carme Oriol i Emili Samper al Diari Digital de la URV

Amb motiu de la publicació del llibre Història de la literatura popular catalana i de la seva presentació en el marc de la Tardor de Lletres amb l'APELLC, el Diari Digital de la URV ha entrevistat Carme Oriol i Emili Samper, curadors del volum.

Font: URV

L’obra Història de la literatura popular catalana, editada a cura de Carme Oriol i Emili Samper, es presenta el 4 de desembre a les 19 h al campus Catalunya en el marc dels actes de la Tardor de Lletres amb l’APELLC, en record de Josep M. Pujol.

Com sorgeix la idea de publicar Història de la literatura popular catalana? Amb quin objectiu?

ES: Aquesta recerca s’ha dut a terme en el marc de projectes interuniversitaris finançats en els darrers plans d’R+D estatals. Carme Oriol ha estat la investigadora principal d’aquests projectes, que s’han coordinat des de l’Arxiu de Folklore del Departament de Filologia Catalana.

CO: L’obra té per objectiu explicar la importància que ha tingut en el passat i encara té avui dia la literatura popular en tots els territoris de parla catalana: Catalunya, les Illes Balears, el País Valencià, el Carxe, la Franja d’Aragó, Andorra, la Catalunya del Nord i l’Alguer.

L'entrevista sencera es pot llegir en aquest enllaç.

Notícies anteriors

Mostra'n més