Passa al contingut principal

Carme Oriol participa en el catàleg de l'exposició Patufet, on ets?

La sala 4 del Palau Robert de Barcelona acull del 21 de setembre al 20 de gener l'exposició “Patufet, on ets?” que reivindica el llegat que va deixar en la cultura catalana el folklorista, escriptor i promotor Aureli Capmany (1868-1954). L'exposició és una de les activitats programades per la Generalitat de Catalunya amb motiu de la commemoració del 150è aniversari del seu naixement.

L’exposició, que inclou un audiovisual que recorda la vida i la trajectòria de Capmany en diverses facetes, s’estructura en deu apartats: Aureli Capmany i Farrés; En Patufet; Cançons, crits, orfeons i corals; Rondalles, contes, romanços i llegendes; Balls, danses, imatgeria festiva; Festes, costums; Sants, santes i mares de déu; Jocs, joguines; Barcelona; Gremis, confraries, oficis, i Teatres, espectacles i titelles.


Tota la informació es recull en el catàleg de l’exposició que es troba disponible en línia. Carme Oriol és l'autora del capítol "Aureli Capmany i les rondalles" dedicat a aquest vessant de la seva obra.

Notícies anteriors

Mostra'n més