Passa al contingut principal

Crida per a Estudis de Literatura Oral Popular 6 (2017)

S’obre la convocatòria de presentació d’articles per al número 6 de la revista Estudis de Literatura Oral Popular / Studies in Oral Folk Literature (2017), dedicat al tema «Dones i folklore». La data límit de lliurament d’articles és l’1 de setembre de 2017.
  • Estudis de Literatura Oral Popular núm. 6 (2017)
  • Dossier monogràfic: Dones i folklore
  • Data límit de lliurament d’articles: 1 de setembre de 2017
  • Adreça d’enviament: folk@urv.cat
Els articles presentats, que poden estar escrits en català, anglès, aragonès, castellà, francès, gallec, italià, occità i portuguès, han de tenir una extensió màxima de 8.000 paraules. Els originals rebuts seguiran el procés d’avaluació que es detalla a les Normes per a la tramesa i publicació d’originals que es poden consultar en aquests enllaços:

Estudis de Literatura Oral Popular / Studies in Oral Folk Literature és una revista acadèmica, editada per Publicacions de la Universitat Rovira i Virgili, des de 2012, en versió electrònica i impresa. Es tracta d’una publicació indexada en les bases de dades i repositoris següents: Dialnet, DOAJ, Dul-cinea, MIAR, RACO, ISOC, Latindex, ERIH Plus, REDIB. Els números publicats poden ser consultats en el web de la revista: http://revistes.publicacionsurv.cat/index.php/elop

Notícies anteriors

Mostra'n més