Passa al contingut principal

Programa i inscripció a la presentació del projecte RondCat: rondalles catalanes

L’Arxiu de Folklore del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili es complau de convidar-vos a l’acte de presentació del projecte RondCat, d’estudi de les rondalles catalanes, cofinançat pel Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i per la Universitat Rovira i Virgili.

La sessió tindrà lloc el dia 28 de maig, de 18:45 a 20:45 h., a l’Aula Magna del campus Catalunya de la URV (Avinguda Catalunya 35, Tarragona) i comptarà amb la presència del Dr. Francesc Xavier Grau, rector de la Universitat Rovira i Virgili, i del Sr. Ramon Fontdevila, director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana.

El professor Hans-Jörg Uther (Göttingen, Alemanya) hi pronunciarà una ponència sobre les rondalles catalanes en el context de la recerca internacional i l’equip de recerca de la URV que ha dut a terme el projecte n’explicarà la gènesi, el desenvolupament i els resultats, posant un èmfasi especial en els dos darrers:

Programa

18:45: Inici

19:00: Conferència del professor Hans-Jörg Uther, de l'Enzyklopädie des Märchens (Göttingen): “Die Bewahrung kulturellen Erbes: Historische und gegenwärtige Tendenzen in der Dokumentation von Volkserzählungen” [La preservació del llegat cultural: Tendències històriques i contemporànies en la documentació de la narrativa popular]. La conferència es pronunciarà en alemany, amb traducció simultània al català.

19:45: Gènesi, història i resultats del projecte RondCat: rondalles catalanes.

20:45: Cloenda.

Inscripció

L’assistència és lliure i gratuïta. Per qüestions organitzatives cal fer la inscripció prèvia enviant un missatge a folk@urv.cat. En el missatge s’hi ha d’indicar el nom i cognoms i l’adreça de correu electrònic de contacte.

Es lliurarà un certificat d’assistència a les persones interessades que així ho indiquin en el moment de fer la inscripció.

Informació

Universitat Rovira i Virgili
Departament de Filologia Catalana
Avinguda Catalunya, 35
43002 Tarragona
977 559 780

Notícies anteriors

Mostra'n més